onsdag den 17. december 2008

bare det ikke ligner fæces

når det gælder mad, er det vigtigt at have alle sanser åbne. en årvågen lugtesans kan redde dig fra dårligt kød, fintfølende fingerspidser kan styre dig uden om overmoden frugt, og øjne så store som tekopper kan også gøre gavn.

sidstnævnte påstand bekræftes af en kilde i en artikel, bloggen bare måtte læse, fordi emnet er romkugler. og se så bare her:
»Jeg er vist ikke verdens mest kritiske«, siger Nicholas Buhmann-Holmes mellem et par mundfulde.

Han er forhenværende storspiser af romkugler og ved, hvad han vil have: Der må ikke være for mange kerner og klumper i, og for stor visuel lighed med træstammer eller afføring trækker også ned.
det kan godt være, at nicholas ikke er verdens mest kritiske, men han har sine prioriteter på plads, når det gælder mad. en hverdagshelt efter frokostbloggens hjerte.

--

tilføjelse: når vi nu har fat i resultaterne af den menneskelige fordøjelse, må vi henlede opmærksomheden på et billede, vi har fået tilsendt fra en af bloggens læsere.

vi er ikke just gramsespektrum, men vi vil omvendt nødigt lade en mulighed for at skrabe bunden gå fra os - og her kræver det ikke de store evner som oversætter at få sig et teenagefnis. tak til en ikke nærmere identificeret fakta i postdistrikt 2200 n.

Ingen kommentarer: