fredag den 5. december 2008

avisgigant i fedmechok

vi her på bloggen kan ikke være de eneste, der har længtes efter at se jyllands-posten være ung med de unge. bevares, vi har da haft forståelse for, at avisen på det seneste har virket til at have vældig travlt, fordi der var noget vigtig plat, der skulle drives på ghandi, mandela og andre, der på gode dage var tæt på at kæmpe lige så vigtige kampe som jp. utålmodige har vi dog alligevel været.

utålmodigheden kan imidlertid godt lægge sig nu, for i dag har jyllands-posten premiere på sit nye ungdomsmagasin, next - og allerede inde på side ni forvandler next os til ét stort spørgsmålstegn.
i og for sig har vi ikke noget imod lister, og nedenstående liste har da bestemt sine strålende øjeblikke. f.eks. at racister er nederen, mens mogens glistrup er optur. eller at popmusik er nederen, mens next selv bringer et stort interview med sys bjerre. eller at kongehuset er mere nederen end kræft. eller at landevejscykling er værre end kræft.

men tilbage til vores undren: hvad er årsagen til, at jyllands-posten opfordrer den danske ungdom til at fejre, hvor optur det er med obamas sejr, 2900 happiness og playboy magazine, ved at spise slik (øjensynligt det syvendemest optursagtige, der findes), mens fedtfattig mad udstilles som mere nederen end burger king, computervira og gamle mennesker?

lol, jyllands-posten.

3 kommentarer:

Caterpillarcat sagde ...

Hrm, det er som om den liste er en samling af de aller"sjoveste" facebook-grupper?

Caterpillarcat sagde ...

Og BTW: Sokker uden på bukserne RUUUULES!

Anonym sagde ...

jeg elsker, at landevejscykling lige er det stykke værre end kræft.