onsdag den 24. februar 2010

Velkommen, Henrik

Her på bloggen har vores øjne naturligvis i de seneste dage været rettet mod Slotholmsgade 12. Her residerer Fødevareministeriet, og vi har med spænding imødeset Lars Løkke Rasmussens valg af ny fødevareminister.

Statsministeren pegede sin sabel i retning af Venstre-politikeren Henrik Høegh. Baseret på Ekstra Bladets interview med Høegh fra fredag d. 19. februar 2010 virker den nye minister som en mand, der ved, hvad han vil have, når det gælder smørrebrød:

"Blandt andet trives lus, urin og tarmrester på bedste vis i køledisken og på hylderne i supermarkederne, hvilket i går fik kokke og fødevareeksperter til at kalde maden uegnet som menneskeføde.

Ser man bort fra regeringspartiernes fødevareordførere, der ikke afskriver en mad med lus i, er ingen af Folketingets partier parate til at spise den mad, der bliver serveret for forbrugerne.

- Jeg har da spist flere af de fødevarer, I nævner, og jeg er trods alt blevet 57 år, siger Henrik Høegh, fødevareordfører fra Venstre, og uddyber, at han er ret vild med salami med remoulade og ristede løg."

Ingen kommentarer: