mandag den 20. juli 2009

Tour de Cowboytoast

I sommerperioden har det stået lidt sløjt til med læsertallene her på bloggen. Nogle kunne måske fristes til at opstille den hypotese, at de vanlige læsere ikke spiser så meget frokost i disse uger. En omhyggelig SWOT-analyse har imidlertid afklaret, at vi i stedet er udsat for en østjysk trussel.

Ikke blot har de udsendte TV 2-sportsjournalister i Frankrig fået sig en ny kæledægge - de mere troløse dele af Frokostbloggens læserskare har også ladet sig smigre over til en blog tilhørende et menneske, der med sine 64 kilo fordelt på 185 centimeters kropshøjde ikke forekommer at være den rette at skele til, hvis man vil vide noget om velnærende kost.

Vi er umådeligt glade for, at lige netop du, kære læser, stadig sidder med i tête de la course her hos os, mens andre, svagere sjæle er dumpet ned i den gruppetto, der går under tilnavnet blog.tv2.dk.
Men vi indrømmer gerne, at vi aldrig har givet så præcis en guide til mulighederne for at fouragere i Hammel:
»Når man skal holde ferie et sted er kastronomien også vigtig og her har Hammel en del spisesteder: I en naturskøn beliggenhed ligger Pøt Mølle, mit inde i Frijsenborg skoven og selvfølgelig lige op af en lille sø. Så vidt jeg husker er den dog kun åben for selskaber og har ikke a'la carte. I selve Hammel har vi en restaurant i forbindelse med Inside (hammels kulturhus, bibliotek og bowlingcenter, samt om vinteren udendørs skøjtebane). Derudover har vi tre fine pizzeriaer, hvor hver tiende pizza er gratis. Peach Pit sandwichs restaurant, Grillhuset og Grillen på busstationen. Vi har også Marsk Stigs kro, som dog gør sig mest i flyende kost, men man kan få 3 håndmadder til 20 kroner og en cowboy toast til 15 kr.«
Vi vil bestemt ikke sige nej til at blive inviteret til cowboytoastkalas i postdistrikt 8450. Så kan vi også få en kastronomisk mandefolkesnak med denne Chris.

PS: Brian Vandborgs Twitter-profil er ret skuffende, så du behøver ikke besvære dig med at finde den.

1 kommentar:

Christian Andersen sagde ...

Pøt Mølle og Hammel. Det er næsten mit gamle hood. Men frekventerede nu som oftest Diskotek Apollon. Kashmir og Jamie Fame Flame ’94. Ikke udpræget kastronomisk.