torsdag den 26. august 2010

Kampsportskendis tænder på krabbekød

Vejen til vores hjerter går via spiserøret. Det er måske den vigtigste grundsætning for os her på Frokostbloggen, og det er os en glæde, når kendte mennesker fortæller, at de også har erkendt denne livsindsigt. Derfor har vi haft de helt store smil på i kantinen i dag efter at have konstateret, at taekwondo-udøveren, Miss World-direktøren og Hell's Angels-kalendermodellen Lisa Lents kan blive blød i de veltrænede koder over, at der kommer mad på bordet.

Med sans for, at det danske sprog alligevel er det engelske underlegent, hylder hun over for HER og Nu "seafood" og udpeger "noget med hummer, kongerejer eller krabbe og sprøde grøntsager til" som sin foretrukne scoremiddag.

Se og Hør har mere om dansk-hviderusseren og hendes kønspolitiske madlavningsstandpunkter her - og når du nu er derovre, så sørg for at få studeret det, der forhåbentlig kun er den første af rigtig, rigtig mange Se og Hør-historier i en serie om kendte mennesker, der gør noget så bemærkelsesværdigt som at feste med bøsser og lesbiske.

Imens du læser, forbereder vi en skaldyrsbuffet til ejeren af den danske licens til "samtlige mandlige konkurrencer, som Mister World, Mister Universe Model, Mister International og Manhunt International".

Ingen kommentarer: